Om oss

Klingsheim - Historikk

Høsten 2002 fikk vi kontrakt med Lyse Nett AS om linjerydding på Nord-Jæren. Dette resulterte i en raskt voksende hageanleggsavdeling. Fra 2009 var linjerydding, hogst, og vedlikehold grøntanlegg samlet i firmaet. Klingsheim Hogst & Hage AS har base i Julebygda i Sandnes. Overgang fra personlig selskap Njål Folkvord til aksjeselskap Klingsheim Hogst & Hage AS i 2013. Vi er i dag et allsidig anleggsgartnerfirma som tilbyr så og si det meste innen hage, gartnertjenester og anlegg. Vi har gjennom vår tid spesialisert oss på trefelling, beskjæring og utbedring av hage/uteområde.

Vi tilbyr våre tjenester både til deg som privat person samt proffmarked. Her finnes årlig vedlikeholdsavtaler i ulike omfang. Vi jobber alltid etter SJA SIKKER-JOBB-ANALYSE. Vi stiller strenge sikkerhetskrav i vår HMS.

Våre verdier

Klingsheim kulturen = Kunnskap og kvalitet.

Vår visjon

Vi skal være våre kunders 1. valg når de velger anleggsfirma fordi vi alltid skal gjøre vårt arbeid 100% skikkelig og ha en tillit i markedet som gir kunden trygghet. Vi skal opptre med ærlighet og respekt overfor våre kunder og kollegaer.